ANSAILONG. Efter at have studeret kinesisk - fået undervisning først her i Danmark, så af et kinesisk sproginstitut i Beijing - var kineserne så vilde med Viktor, at hans lærer mente det var tid til et kinesisk navn - Konkurrenceminded venlige drage.

 

OM VIKTOR AXELSEN

Den 27 august 2017 vandt Viktor Axelsen VM-guld i herresingle som den første dansker i 20 år. En præstation, der gav genlyd i hele badmintonverden, da han som blot 23-årig slog legenden Lin Dan i finalen i Glasgow. Siden fulgte han op en måned senere ved at triumfere i Japan Open og erobre toppen af verdensranglisten resten af 2017.

Vejen mod verdenstoppen begyndte et stykke fra Glasgow i 1994, da Viktor blev født i Odense, hvor han også voksede op. Badmintontalentet var ikke til at overse, og hele verden lærte hans navn at kende, da Viktor, blot 16 år gammel, vandt Ungdomsverdensmesterskaberne i 2010 som den første spiller uden for Asien. Folks beundring hang også sammen med, at Viktor mødte spillere, der var to år ældre end ham selv i hele turneringen.

Det blev startskuddet til et liv som professionel, hvor badmintonsporten har taget ham verden rundt, hvor han har fejret titler og erobret fansenes hjerter i hele verden. Populariteten steg endnu engang i 2016, da efter at have vundet OL-bronze gav et live-interview til den kinesiske tv-station CCTV – på kinesisk! Ved siden af sit liv som professionel har Viktor lært sig flydende kinesisk med det formål at komme endnu tættere på sine mange fans i det badmintonglade land og forstå sine største konkurrenter og kolleger endnu bedre.

I dag, otte år efter ungdomsverdensmesterskabet, er Viktor blevet en etableret herre i verdenstoppen og et anerkendt navn i Danmark, hvilket blev understreget, da han i 2018 blev hædret for sit VM-guld med to store sportspriser. Viktor er i dag blevet 24 år, og selvom drengedrømmen blev indfriet i 2017, er atleten ikke færdig. Viktor vil videre. Videre mod nye sejre, nye titler og nye veje.

VELKOMMEN til Viktors webshop - VA Collection.
T-shirts, en cap, nøglering og andre seje produkter til dig, der er ÆGTE fan af Viktor Axelsen. Har du ideer til andre produkter? Vi tager alle ideerne ind og vælger de bedste ud og arbejder videre med dem.  Skulle en af dine ideer være så spændende, at vi benytter os af dem, så sender vi en flot gave, som tak for hjælpen.

Mange hilsner - Viktors Team

T-shirt med VA cirkel-logo Læs mere

DKK 299,00 KØB NU

SIGNERET VERSION TIL DE FØRSTE 100 ORDRE. I bogen taler Viktor Axelsen åbnet og ærligt om... Læs mere

DKK 299,00 KØB NU

En biografi af Viktor Axelsen Læs mere

DKK 299,00 KØB NU