ANSAILONG. Efter at have studeret kinesisk - fået undervisning først her i Danmark, så af et kinesisk sproginstitut i Beijing - var kineserne så vilde med Viktor, at hans lærer mente det var tid til et kinesisk navn - Konkurrenceminded venlige drage.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.va-collection.dk

Hjemmesiden drives af firmaet:

Viktor Axelsen
Tesdorpfsvej 5
5000 Odense C
CVR NR.: 34149917

Fragt og levering


Leveringen af varer fra Viktor Axelsen anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med Post Nord / GLS.

Forsendelse i Danmark

Prisen for forsendelse i Danmark er fra kr. 49,-
va-collection.dk leverer dog gratis ved køb over kr. 600.-
Leveringstiden er 3-5 arbejdsdage, med mindre der forekommer restordre.

Returnering og fortrydelsesret

Va-collection.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal va-collection.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returvarer sendes til:
Va-collection.dk
Tesdorpfsvej 5
5000 Odense C

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen, og skriv dit kontonummer på dette, så tilbagebetaler vi et evt. returbeløb direkte til din bankkonto.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler på produkter ved levering fra Va-collection.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vis pointere fejlen eller manglen. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Va-collection.dk, enten på mail info@viktoraxelsen.dk eller på telefon nr.: 27131115. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af det enkelte produkts forventede holdbarhed.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og produktet. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Returvarer sendes til:
Va-collection.dk
Tesdorpfsvej 5
5000 Odense C


Betaling

På Va-collection.dk kan du betale dine varer med følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro .

Alle priser på www.va-collection.dk er inkl. moms.

Betalingskort

Visa kort - Der opkræves ikke gebyr

MasterCard / Maestro - Der opkræves et gebyr på 5,75 %

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Va-collection.dk
Va-collection.dk kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Sikkerhed ved online-betaling

Betaling med Visa til Va-collection.dk sker i samarbejde med Quickpay og ved hjælp af "SSL" (Secure Socket Layer). Betalingskortnummer og udløbsdato sendes til PBS i krypteret form. Uvedkommende kan ikke opsnappe informationer om dit betalingskort.

Oplysningerne gemmes ikke af Va-collection.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.Va-collection.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Oplysninger afgivet til www.Va-collection.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Andre nyttige links

www.forbrugerstyrelsen.dk

Her kan du læse mere om sikkerhed og dine rettigheder, når du handler på Internet.

 

Følg Viktor på de sociale medier...